Loader

Fårskinn Meliert Toffee - Coburg rävfåret

Natural Meliert - Kola fårskinn kommer från ekologiska tyska gårdar. Våra Meliert - Toffee fårskinn kännetecknas av en vacker, unik färg och är exceptionellt värdefulla och eftertraktade på grund av sina karakteristiska egenskaper.

En unik sort är Coburger Fuchsschaf även känd som Coburg rävfåret.

Fåren är främst uppfödda i Coburg-regionen i Tyskland, där deras namn kommer ifrån, och fåren kännetecknas av en rödbrun eller gyllene färg som är mest uttalad direkt efter födseln. Huden på detta får är extremt mjuk och känslig, vilket gör den idealisk för produktion av högkvalitativa lädervaror.
Coburger Fuchsschaf fårskinn har dessutom en tät och mjuk fleece med intensiva färger. Mångfalden av naturliga nyanser, som brunt, beige och krämer, gör detta läder särskilt attraktivt för tillverkare och modedesigners.

Våra Meliert Toffee fårskinn är särskilt populära bland både konsumenter och producenter eftersom de är extremt hållbara och motståndskraftiga mot skador, vilket i sin tur möjliggör långvarig användning av produkter tillverkade av dem.
Deras exceptionella kvalitet och skönhet gör dem till ett utmärkt val för människor som letar efter exklusiva och unika produkter.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna