Loader

Andra skinn Kattbäddar & kattkorg

Letar du efter det perfekta stället att koppla av för din kattvän? En kattsäng eller -korg av fårskinn är ett utmärkt val som ger komfort, hälsa och stil.
Fårskinn är naturligt antibakteriellt och svampdödande, vilket hjälper till att hålla sängen ren och fri från skadliga patogener, och är mjukt, delikat och behagligt att ta på, vilket ger katten maximal komfort under sömn och avkoppling.
De höga kanterna på vissa Adam Leather fårskinnsbäddar ger katten en känsla av trygghet och mysighet, och den mjuka fårskinnsytan är skonsam mot kattens tassar och leder.
En fårskinnssäng är inte bara en plats för din katt att sova, utan också ett stilfullt inslag av inredning. Fårskinnssängar och -korgar för katter finns i en mängd olika former, storlekar och färger för att passa alla inredningsdetaljer.
Fårskinn är ett utmärkt material för en kattbädd. Det är bekvämt, hälsosamt och snyggt. Genom att välja en fårskinnssäng är du säker på att ge din katt en plats att koppla av som den kommer att älska.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna