Loader

Blog Vill du må bra hemma? Meliert-Toffee är lösningen!

Vill du må bra i ditt eget hem? Meliert - Toffee är vår lösning!

Dessa naturliga fårskinn är en kombination av extraordinär mjukhet och originell stil. En karakteristisk egenskap hos dessa skinn är en vacker, unik färg!

Meliert - Toffee fungerar som en matta och samtidigt som en unik dekoration i vilken inredningsstil som helst! Den blir även perfekt som ett dekorativt element på väggen eller som överdrag till en fåtölj eller soffa – för komfort är det viktigaste!

       
Denna rika, varma Melierta Lambskin Toffee är lyx när den är som bäst och kommer att behålla sin naturliga skönhet i många år framöver!Naturliga fårskinn kommer från ekologiska tyska gårdar. Vi importerar läder direkt genom vårt företag, tack vare vilket vi kan vara säkra på deras kvalitet och originalitet. Våra skinn avger inte obehagliga lukter och uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsstandarder. Vi fokuserar 100% på naturliga rengöringsmedel!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alla rättigheter förbehållna