Loader

Blog Vi erbjuder ett brett urval av dekorativa naturliga läder från hela världen som används för att skapa vårt enorma utbud av underbara fårskinnsmattor och olika typer av fårskinnstillbehör

Om du äger en restaurang, ett pensionat, ett hotell eller en annan verksamhet som du vill lägga till lite originalitet eller om du letar efter en unik produkt för din butik, har vi bra affärserbjudanden för dig. Här hittar du naturläder från Nederländerna, Tyskland eller Skandinavien, i olika storlekar, färger och olika typer av fleece, som är en originell idé för att diversifiera eller berika interiörer! Men detta är bara en del av vårt unika erbjudande. Du hittar alla våra produkter på vår hemsida https://www.adam-leather.com/. För de som vill utforska detaljerna i våra erbjudanden, vänligen kontakta oss!
Hållbarhet och högsta kvalitet garanteras!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alla rättigheter förbehållna