Loader

Blog Ullfiltar och andra fårskinnsprodukter direkt från tillverkaren!

Adam Leather-företaget är specialiserat på grossistförsäljning av naturliga fårskinn, av vilka några är sällsynta på marknaden. Företaget säger sig vara en naturlig producent och tillverkare av europeiska produkter, med en garanti för äkthet och högkvalitativa produkter som kanske inte alltid är skadliga för miljön.
Adam Leathers erbjudande omfattar även ett brett utbud av andra läderprodukter, såsom filtar, fårullsmattor och olika typer av hem- och trädgårdstillbehör.

Dessutom tillhandahåller Adam Leather Tannery medicinska fårskinn som vanligtvis används för rehabiliteringsändamål. Detta ger ytterligare en dimension till produktutbudet som inte setts hos andra märken.

Slutligen sträcker sig Adam Leathers produktsortiment bortom fårskinn och inkluderar även andra läderprodukter som afrikanskt garvat läder, vildsvins- och getskinn, samt ett brett utbud av fårskinnsprodukter som:

Sammanfattningsvis är Adam Leather en kombination av mångfald, kvalitetssäkring och ett unikt erbjudande som definitivt sticker ut från konkurrenterna.
www.adam-leather.com

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna