Loader

Blog På vårens första dag blev vårt företag Adam-Leather trångt på grund av våra isländska fårskinnsrockar

Vår första resa:
Isländska fårskinn kännetecknas främst av vackra färger. De vanligaste är vita, svartvita och svartmelerade. Den unika ullen hos denna typ av får har en längre hög och kan inte jämföras med någon annan vanlig fårras. Det är denna vackra kombination av färger och exceptionellt långt och mjukt hår som gör att det ser fantastiskt ut i alla interiörer.
Vi är ett företag som finns på marknaden sedan 1978. Sedan 2005 har vi, förutom traditionella teknologier, även börjat introducera nya produkter inom området för garvning av fårskinn. Vårt uppdrag är att alltid göra vårt bästa för att erbjuda våra kunder det bästa!
Om du letar efter ett naturligt fårskinn som kommer att bedöva med en vacker kombination av färger samtidigt som du tillför lyx och mysighet - isländskt läder är precis vad du letar efter!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna