Loader

Blog Måla din omgivning med fårskinn i höstfärger från Adam-Leather-kollektionen!

De fårskinn vi erbjuder är inte bara exceptionellt mjuka och bekväma, utan också perfekta som dekorativa element i din trädgård. De är väderbeständiga, vilket gör att du inte behöver oroa dig när det kommer regn eller snö. Dessutom är dessa unika naturliga läder också lätta att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla din trädgård i perfekt skick året runt!
Inte bara kommer din omgivning att se vacker ut, utan de kommer också att ge dig komfort och avkoppling. Bekväma lädermattor ger dig en plats att koppla av utomhus samtidigt som du skapar ett elegant utrymme som kommer att glädja dina gäster.
Dra nytta av Adam-Leather-kollektionen och upptäck alla möjligheter naturen ger dig. Måla din trädgård med extraordinära höstfärger och njut av skönheten och funktionaliteten hos Adam-Leather fårskinn!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna