Loader

Blog Heidschnucke är en garanti för högsta kvalitet och äkthet!

Fårrasen Heidschnucke kommer från europeiska får. Pälsen på dessa får är väderbeständig, vilket gör att dessa fårskinn är extremt motståndskraftiga mot fukt. Tack vare speciella fibrer har denna råvara en temperaturreglerande effekt när som helst på året, och det förbättrar även ditt välbefinnande perfekt!
Vårt företag importerar skinn direkt från de bästa ekologiska gårdarna i Tyskland. För behandlingen av våra råvaror använder vi endast naturliga rengöringsmedel för att få det mjukaste och tjockaste lädret. Dessa skinn avger inte obehagliga lukter! Våra produkter är 100% naturliga och originella, dessutom har de självrengörande egenskaper och en struktur som är motståndskraftig mot fransning. De är väldigt lätta att underhålla!
Heidschnucke passar perfekt in i din retroinredning! Deras naturliga underull och en delikat topplack samt vackra långa hår gör dessa fårskinn till ett vackert och lyxigt tillskott till inredningen! Något lockigt hår och helt naturlig färg känns inte bara bekvämt, utan ger också en naturlig stil till alla livsrum. Dessutom är de otroligt mjuka och behagliga att ta på! Den fjäderiga naturen hos det översta lagret av dessa fårskinn och de vackra naturliga färgerna ger intryck av rörelse och flytande. Det finns många färgvariationer (vitt, grått, svart, etc.) alla i de färger som skapats av naturen själv.

Vi säkerställer att vår produkt är med 100% garanti för högsta kvalitet och äkthet!
För med får som med människor är inga två lika, så storlekarna och färgerna på våra skinn är aldrig desamma, men det är det som gör dem ännu mer unika och exceptionella!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alla rättigheter förbehållna