Loader

Blog Gotland Silvergrå Fårskinn

Grå och silver gotländska fårskinn anses vara de mest eftertraktade fårskinn i världen. Dessa otroligt silkeslena råvaror kommer från den största ön utanför Sveriges kust - Gotland. I århundraden har de ansetts vara de mest lyxiga av fårskinn på grund av deras glänsande silvergrå lockar och unika struktur. Varje silvergrå fårskinn är unikt och 100 % naturligt. Den fantastiska tvåfärgade färgkombinationen av briljant silvervit, stålgrå och mörk stålsvart täcker alla nyanser av grått. Varje gotländskt fårskinn är naturligt garvat, det är ofärgat vilket gör att det med denna unika färgning behåller sin ursprungliga färg. Skinnen är helt enkelt fria från många skadliga färgämnen, blekmedel och kemikalier och är därför framställda på ett miljövänligt och humant sätt.

Det finns många användningsområden för gotländska fårskinn. Här är några sätt att använda dem

1. Som överkast passar det till vilken inredning som helst. Naturlig mocka är mycket flexibel, vilket gör att fårskinn passar perfekt i en stol, fåtölj eller soffa.
2. Som matta har den perfekt mjukhet och hållbarhet, vilket gör detta material idealiskt att lägga på golvet.
3. Som djurbäddar förlorar de inte sin naturliga charm på grund av den släta ytan av enskilda hårstrån på fårens hud - det räcker att skaka av damm och hår en gång i veckan.
4. Som en lyxig matta för ett barn eller en äldre person ger den komfort och avkoppling tack vare värme- och fuktregleringsfunktionen. Dessutom är den ekologisk och ger inga allergier.

Summa summarum: Gotland Grå Silver Fårskinn används flitigt för praktisk och lyxig heminredning och är väldigt lättskötta. En bra shake en gång i veckan kommer att hålla dem vackra och glänsande i många år framöver.
Det grågrå fårskinnet är silkeslent och ullen är tjock, lockig och frodig. Men för att känna det måste du se det för att tro det!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alla rättigheter förbehållna