Loader

Blog Fars dag i Polen är ENORMA STEG! kommer du ihåg detta datum

FARS DAG närmar sig!
kommer du ihåg det här datumet I Polen firas fars dag den 23. Vid denna tidpunkt vill vi önska vår far en lyckoönskning eller en liten gåva - hur mycket vi älskar och minns honom !!!


Har du redan en present klar? Letar du fortfarande efter en originalpresent eftersom det ser ut som att din pappa har allt du vill ha? Vi är här för att hjälpa dig!
I vårt erbjudande hittar du produkter som kan visa sig vara fantastiska presenter!
En kudde kan vara en bra present. Det borde trots allt inte saknas i vardagsrummet i soffan eller i sovrummet. En lammskinnskudde är en perfekt present till allergiker, eftersom den har svetttransporterande och antiallergiska egenskaper – en kudde? Inte bara för att sova!
Vårt nästa erbjudande är behandling av fårskinn, som mycket ofta används för sanitära ändamål, speciellt under rehabilitering. De erbjuder helt enkelt en mycket hög nivå av komfort! De är mycket populära bland familjer med små barn och äldre.
När du väljer en present till pappa är det bättre att satsa på något som helt enkelt kommer väl till pass i vardagen.

Vänta inte längre utan välj den perfekta presenten till din pappa idag!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alla rättigheter förbehållna