Loader

Blog Ett globalt fenomen - Skandinaviska fårskinn!

Vackra skandinaviska fårskinnsrockar är den perfekta lösningen för övergången från vår till vinter!
Inte konstigt att skandinaviskt läder är ett av våra mest sålda råvaror, trots allt är det känt över hela världen för sina silkeslena lockar, en fantastisk variation av färger, glans och multifunktionalitet.

Alla som har handlat med denna råvara kommer säkert att bekräfta att det är en produkt
100 % säker för människors hälsa och miljön,
100% ekologisk,
100 % naturligt, med en mjuk och silkeslen känsla från dessa skandinaviska läder
100 % komfort och avkoppling var du än kan kontrollera användningen av skandinaviska fårskinn!

På grund av den tidigare nämnda multifunktionaliteten används detta material i stor utsträckning som inredning, särskilt i skandinavisk stil. Det är ett globalt fenomen eftersom det kombinerar natur med subtil elegans och modern stil med naturliga element. Skandinaviska läder är också en utmärkt inredning i klassisk stil. De ser bra ut i alla neutrala interiörer och skapar en varm och mysig atmosfär!

    

Skandinaviska skinn är skinn som kommer att fungera mycket bra på en matta i vardagsrummet eller som dekoration vid den öppna spisen, och placerade vid sängen kommer de säkerligen att göra svala morgnar trevliga. De ser bra ut på en soffa eller fåtölj. De dekorerar även trädgårdsstolen på ett fantastiskt sätt. Deras temperaturreglerande egenskaper gör dem definitivt lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alla rättigheter förbehållna