Loader

Blog Att välja ett naturligt djurskinn som passar dig

Djurhud är tillbaka på mode och kunder förnyas i sitt förtroende för att köpa produkter som är en naturlig biprodukt från köttbehandlingsindustrin - så om du kan köpa läderskor kan du köpa ett djurskinn med skuldfritt samvete. Medan det finns många designfaktorer som man kan tänka på med detta fantastiska naturmaterial, är det i slutändan köpet av ett naturligt skinn till ditt kontor eller hem ett personligt val som passar dina önskemål.

Se till att din hud kommer att komplettera ditt utrymme och humör

Innan du köper en hud, mät noggrant utrymmet du vill inreda så att du vet exakt hur stor storlek du behöver för detta ändamål. Hudar kan variera mycket i storlek, så att veta hur stort ett skinn du behöver innan du köper är en viktig faktor i ditt val. Om du planerar att använda ett skinn för att stoppa möbler, överväga mängden överflödigt material du behöver för att täcka ditt föremål. Medan symmetriska, naturliga hudar kan ha många olika former måste du se till att du har lite överflöd för att passa in i stoppningsprocessen. Om du är osäker på hur mycket material du behöver, kontakta en erfaren klädsel eller möbeltillverkare.

Försök ta en titt på döljet innan du köper

Om möjligt, försök att titta på skinnet innan du köper det. Många återförsäljare, särskilt på webben, visar representativa skinn på sina webbplatser, men går sedan på säljskinn med sämre kvalitet eller mönster. De bästa återförsäljarna fotograferar varje hud individuellt så att du vet exakt vilket skinn du kommer att få. Försök också leta efter fläckar i skinnet. Medan de flesta skärningar, reparationer och varumärken oftast är omärkbara och är ett oundvikligt resultat av garvningsprocessen, kan några få vara fula och märks ofta bara när skinnet har installerats på plats.

Köp endast från betrodda och pålitliga källor

Många återförsäljare av naturliga hudar säljer inte dem med inredning i åtanke. Många är helt enkelt taxidermister eller återförsäljare som inte förstår materialet. Dessa människor bör undvikas. Om du pratar med en återförsäljare, fråga var deras hud kommer ifrån. Fråga hur de är garvade och vilken typ är vilken. Kromgarvning är en av de bästa metoderna för att fixera proteinerna i huden och se till att skinnet är slitstarkt och långvarigt. På samma sätt, om du planerar att använda ett skinn för stoppning, kontakta din återförsäljare om den bästa personen att göra detta. På grund av den medfödda hållbarheten och tjockleken på skinnet kan många oerfarna stoppare ha svårt med naturliga hudar.

En hud kommer att vara nästan en livstid - Köp med försiktighet

När du väl har valt ett skinn som passar din smak, ditt utrymme och dina förväntningar på kvalitet bör du vara nöjd med ditt köp. Du kan inte bara vara säker på att ditt köp är ett unikt tillskott till dina egna rymdvinnande komplimanger under många år framöver, men genom att placera ett skinn på kontoret eller hemmet gör du ett informerat uttalande om din uppskattning för den senaste moderna stilen och design. Du har också köpt ett av de mest hållbara, långvariga material som man känner till, och du kan vara säker på att ditt köp kommer att behålla sin glansiga och naturliga päls i många år framöver.

Artikelkälla: http://EzineArticles.com/6777428

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2020. Alla rättigheter förbehållna