Loader

Blog Äkta Texel fårskinn!

Vitt fårskinn? Brun fårskinnsrock? Letar du efter ett unikt, originellt och naturligt fårskinn?
Så du är här!


Vi presenterar våra Texel fårskinn. Dessa skinn kommer från får som lever på Texel, en pittoresk ö i norra Nederländerna. Texel fårull vårdas av den salta havsbrisen och solen året runt, vilket ger huden mycket volym och lätthet. Vart och ett av skinnen i vårt sortiment importeras direkt från Nederländerna av vårt företag. Vi väljer alltid de bästa skinnen!

Våra holländska fårskinnsrockar har en naturlig färg och är ekologiskt garvade, tack vare vilket Texel fårskinn är underbart mjukt, och tack vare sina isolerande och ventilerande egenskaper anpassar det sig till kroppstemperaturen och fungerar när som helst på året.

Vi garanterar att Texel fårskinnsrockar är slitstarka och unika! Dessutom håller de hög kvalitet och med bra underhåll är en investering i många år!

   
Här är en snabbguide till Texel hudvård:
* Du borstar ullen regelbundet
* Torka av små fläckar med en fuktig trasa (blöt inte ullen)
* Lufta lammskinnet regelbundet


Älskare av fårskinnsrockar och mattor kommer att bli glada!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alla rättigheter förbehållna