Loader

Blog Affärsresa till Nederländerna med våra naturliga fårskinn!

Affärsresa till Nederländerna med våra naturliga fårskinn!
Våra fårskinn kännetecknas i första hand av högsta kvalitet, vi gör allt för att möta våra kunders förväntningar. Tack för ditt förtroende och vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande på vår hemsida.
Fårskinn är naturliga material som erbjuder ett antal fördelar och tillämpningar. Först och främst är det otroligt varmt och mjukt, varför det ofta väljs till saker som mattor, filtar och överkast. Särskilt fårskinnsmattor är särskilt populära på grund av deras naturliga isolerande egenskaper, som hjälper till att hålla ett rum varmt och mysigt. Naturligt fårskinn är också extremt hållbart, vilket gör det till ett långvarigt och hållbart val för produkter som tål många års användning utan att visa tecken på slitage.
För att ge konsumenten ett hållbart och miljövänligt alternativ har vi skapat en kollektion av det finaste lammskinnet och de finaste fårskinnsprodukterna och tillbehören.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna