Loader

Blog Affärsresa - riktning Hamburg!

En affärsresa till Hamburg är utan tvekan en spännande upplevelse för Adam-Leather.

Vårt företag är känt för sitt engagemang för kundnöjdhet, vilket är en av de viktigaste fördelarna med att välja våra tjänster. Vi är specialiserade på grossistförsäljning av fårskinn inte bara för inredning utan även för mässor!
Samarbetet med vårt företag är inte bara mycket professionellt, utan också vänligt och fördelaktigt för båda parter!
Företaget vidtar alla möjliga åtgärder för att säkerställa högsta kvalitet på sina produkter, samtidigt som det tar hand om kundernas individuella behov. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa fårskinn och tillbehör, utan även professionell rådgivning och hjälp med att välja rätt produkter, oavsett om de är avsedda för mäss- eller restauranginredning. Adam-Leathers personliga support och vägledning hjälper kunder att välja rätt produkter för sin målmarknad. Det är därför företaget åtnjuter erkännande och förtroende från sina kunder som är framgångsrika i att driva sina företag med de produkter vi erbjuder.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna